Hvordan sletter jeg filer permanent fra lageret?

Samsung Galaxy s4

Samsung Galaxy S4, model i9505, har et 13 megapixel bagkamera og en 5-tommer 1080p-skærm.

Rep: 121



Sendt: 17-07-2014

Samsung Galaxy S3 reparation af opladningsport

Det siger, at min hukommelse bliver fuld. Jeg har slettet en masse billeder fra min telefon, men når jeg synkroniserer op til min computer, er alle billederne der stadig. Hvordan sletter jeg ting fra hukommelsen, som jeg allerede har slettet?

Kommentarer:

Ja det er det samme problem, hvad jeg sletter efter få minutter, vises alle igen igen

Hvordan sletter jeg permeabilitet

04/26/2018 ved endrabi

Jeg vil slette hele det interne lager, for hvis det søges på pc'en, kommer det hele.

01/05/2018 ved SANIYA

Jeg har brug for at slette alt det opladning, jeg har lagt i lageret. min telefon er Galaxy S6

04/29/2020 ved deniseestes1967

5 svar

Rep: 1,3k

Åbn Mine filer, og gennemgå alle filerne, slet dem, du ikke vil have

Kommentarer:

Hvordan åbner jeg 'Mine filer' - jeg har ikke dette på min skærm.

07/05/2015 ved Michele Englebert

Jeg har prøvet dette, og billederne er stadig i mit galleri.

01/21/2018 ved Clark

Jeg er nødt til at slette galleriets fodfæste, hjælp mig

04/07/2018 ved bhartipatel36

Rep: 1

hvordan man udskifter batteri samsung s7

det er i værktøjsikonet på din telefon

Rep: 1

Du kan slette uønskede filer direkte fra din telefon ved at trykke på knappen [slet] på telefonen. Hvis du vil slette dem permanent uden gendannelse, kan du bruge Samsung data viskelæder værktøj.

Kommentarer:

hvordan kan jeg gendanne billeder, der blev slettet. Min telefon sagde, at enhedens lager var fuld. ikke sikker på hvad jeg gjorde, men alle mine billeder er væk

Samsung Galaxy Tab S2 tændes ikke

09/23/2016 ved Sheryl

Du kan bruge pro data opsving værktøj til at få dem tilbage, hvis de ikke er overwirrten. Der er masser af sådanne værktøjer online, bare søg det online.

18/10/2016 ved Hua

Rep: 1

efter sletning skal du ikke synkronisere din enhed med det samme. måske har synkroniseringssoftwaren sikkerhedskopieret de data, du har før. du bør kontrollere sikkerhedskopieringsindstillingen på din synkroniseringssoftware, måske få en ny sikkerhedskopi.

Rep: 1

det er ikke et svar, men en kommentar til 'brug filhåndtering og slet derfra' Dette fungerede heller ikke, da jeg gik i galleriet, det var tilbage. Men jeg har lige læst, at efter dette skal du slukke for synkronisering. i et stykke tid ??? En reel smerte, det burde være lettere end dette

midboe6