Overvåg intet signal efter opstart

PC Desktop

Computere, der generelt ikke inkluderer en integreret skærm, og som er beregnet til at være stationære.

Rep: 61



Sendt: 19/12/2014

Hej.

Så lige i dag har jeg dette problem, hvor mine skærme ikke viser noget efter opstart. Jeg ville tænde for CPU'en, og alt fungerer fint (fans, strømforsyning osv.), Men mine skærme forbliver uopdagede, som om min computer aldrig blev tændt.

Jeg undersøgte, og indtil videre har jeg prøvet:

-fjernelse af hele eller nogle af min RAM og skift af dem gennem forskellige slots.

- fjernelse og isætning af mit PCI og mit grafikkort

-indstilling af CMOS gennem jumperkontakten og batteriet

-frakobling af alt fra strømforsyningen og tilslutning.

- at trykke på CPU-tænd / sluk-knappen i længere tid.

Indtil videre har intet fungeret, og jeg er helt stump. Alt fungerede fint, indtil min computer tilfældigt styrtede mørkere i dag og derefter frøs i start indtil nu og ikke viste noget. Enhver hjælp vil blive meget værdsat og tak på forhånd.

Mine specifikationer er-

-8 GB ddr2 ram

Firkantet Intel

-nvidia gt640

-corsair tx650 strømforsyning

Kommentarer:

Har du prøvet skærmen på en anden computer?

19/12/2014 ved oldturkey03

Jeg frakoblede og tilsluttede VGA-kablet fra begge ender og satte dem derefter i igen, og det fungerede

04/16/2018 ved simmo

Jeg har også de samme problemer med min pc.

Pc-specifikationer er som følger:

Ryzen 2700x, MSI B450 Gaming Plus, GTX 1060 6 GB, 8 GB x 2 DDR4 RAM, 650 W PSU.

Alt hvad jeg har gjort, er tændt for gaming boost og A-XMP i mine bios-indstillinger og fik en tom skærm, der ikke viser noget signal. Jeg har prøvet alt, hvad der er nævnt i dette spørgsmål, men det er ikke lykkedes. Hjælp mig.

11/14/2018 ved harisuryadev miriyala

Jeg har også det samme problem, men i dag formiddag trykkede jeg bare på f8 og startede reparation af opstart, og min computer genstartede og siger intet signal

Mine specifikationer er-

2 GB RAM

150 GB HDD

Asus geforce 210 grafikkort

Dual quad core processor

11/21/2018 ved Arpit25175

Det kan være din PSU. Min skærm ville med mellemrum skrivebordet, men være sort med ordene 'INGEN SIGNAL' og skærmen efterfulgt af at gå i dvale. Nogle gange ryddede genstart det, men da min ovn blev død for et par dage siden, faldt husets temperatur fra 70 til 37 grader. På dette tidspunkt tændte skærmen aldrig. Jeg slukkede skærmen med en anden og havde de samme resultater. Tænker temperaturen var en faktor, jeg kørte en hårtørrer højt i et minut og pludselig kom billedet på skærmen på. Billedet blev ved i ca. 5-10 minutter og blev derefter sort, da strømforsyningen afkøledes. Jeg varmet det igen, og billedet blev genoptaget. På det tidspunkt følte jeg mig meget sikker på, at det var PSU'en, så jeg bestilte og installerede en ny, og skærmen og computeren fungerer begge som nye.

05/02/2019 ved Rob Weaver

10 svar

Valgt løsning

Rep: 100,4k

Får du indlægslyd ved opstart? Hvis ikke, har du muligvis et strømproblem. Bare fordi dine fans kører, og dit bundkortlampe tændes, betyder det ikke, at du har nok strøm i strømforsyningen til at køre maskinen. Strømforsyninger kan dø langsomt og ser stadig ud til at være i orden. Hvis du har adgang til en anden strømforsyning, skal du prøve at ændre den ude. Du kan også prøve en anden skærm eller teste din gamle skærm på en anden computer. afhængigt af dit bundkort kan du prøve at nulstille mem-knappen, der er almindelig på Asus-kort. Du nævnte også, at du har afbrudt strømmen, og at du har holdt tænd / sluk-knappen nede i længere perioder. Gjorde I dette sammen? hvis ikke, skal du tage stikket ud af stikkontakten og holde tænd / sluk-knappen nede i cirka 60 sek. derefter tilslutte og genstarte. Endelig så dumt som dette lyder, men det sker for de bedste af os ... er din skærm tændt og tilsluttet? Bare sig, håber noget her hjælper og held og lykke

Kommentarer:

Det kan være din PSU. Min skærm ville intermitterende vise skrivebordet, men derefter blive sort med ordene 'NO SIGNAL' og et par sekunder senere fulgte skærmen efter at gå i dvale / slukket. Nogle gange ryddede genstart det, men da min ovn blev død for et par dage siden, faldt husets temperatur fra 70 til 37 grader. På dette tidspunkt tændte skærmen aldrig. Jeg slukkede skærmen med en anden og havde de samme resultater. Tænker at temperaturen var en faktor, kørte jeg en hårtørrer højt i et minut og sprængte den varme luft på PSU'en og pludselig kom billedet på skærmen på. Billedet blev ved i ca. 5-10 minutter og blev derefter sort, da strømforsyningen afkøledes. Jeg varmet det igen, og billedet blev genoptaget. På det tidspunkt følte jeg mig meget sikker på, at det var PSU'en, så jeg installerede en ny, og skærmen og computeren fungerer begge som helt nye.

05/02/2019 ved Rob Weaver

Genmonterede alle mine rampinde og gpu, og det fungerede. må have været noget let løs

01/10/2019 ved Kencaryl DS

Pc viser display efter fjernelse af batteri eller ændring af cmos-indstilling, men når jeg lukker ned og starter igen, igen er der ingen signalfejl hver gang når jeg fjerner batteri eller skifter cmos pc-display, men kun en gang

20/08/2020 ved M Zeeshan

@M Zeeshan

Har du kontrolleret, at CMOS-batteriet er i orden?

Normalt er de ikke genopladelige 3V DC møntcellebatterier. Hvis batteriet er<2.6V DC replace it.

20/08/2020 ved Jayeff

Ok for mig, når jeg tænder for min pc for første gang, kommer der ikke noget signal til skærmen, men når jeg gør det en anden gang, tænder den. Hvad sker der?

20/10/2020 ved SuperDjPhill

Rep: 61

Dette er første gang jeg nogensinde har besluttet at sende et råd til ethvert websted / opslagstavle, fordi jeg tror, ​​det virkelig ville hjælpe mange mennesker. Jeg havde det nøjagtigt samme problem efter installation af et nyt bundkort. Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne tænke på, og alle de tip, jeg fandt online, for at nævne nogle få: Opdatering af min BIOS, geninstallation af Windows 10, skift fra DP-kabel til HDMI, geninstallation af alle mine drivere, geninstallation af kun grafikdrivere, tilslutning og frakobling af min Nvidia grafikkort flere gange, rengøring / støvsugning af hver enkelt komponent (min komp er så ren som en fløjte - ser helt ny ud, prøver alle mulige kombinationer i BIOS-indstillinger osv. - intet fungerede.

Og her har jeg løst det! Efter at have læst nogle ikke-relaterede råd om funktionen 'tænd for hurtig opstart' i Windows 10 og læst om, hvordan det kan forårsage visse opstartsproblemer, tænkte jeg lige så godt at prøve det, intet tilbage at tabe. Så jeg gik til Kontrolpanel / Strømindstillinger og slukket for hurtig opstart under 'skift indstilling, der i øjeblikket ikke er tilgængelig'. Voila, problem løst! Jeg gætter på, at der var en slags inkompatibilitet mellem mit bundkort (Intel Desktop Board DQ77MK) og denne særlige Windows-indstilling. Efter at have brugt en uge på at behandle dette emne og gå ud af mit evigt kærlige sind, kan du forestille dig min lettelse. Jeg sørger for at sende dette råd på så mange opslagstavler, jeg kan, for at hjælpe andre elendige sjæle som mig selv.

Kommentarer:

Hej,

I betragtning af tråden handler det om intet monitor-signal efter opstart, bare spekulerer på, hvordan du ændrede indstillingerne i Windows, hvis skærmen ikke fungerede?

02/26/2020 ved Jayeff

hvilken version af windows bruger du? tx

02/26/2020 ved Rob Weaver

fyr er en absolut legende! Denne *! & $! & $ ^ Ting har plaget mig i over et år! Mange tak for dette!

11/03/2020 ved dominikmdmx

@jayeff der er 2 forskellige problemer her, men symptomerne er de samme. Den ene er udelukkende et hardwareproblem (RAM, PSU-kabler og andet) den anden er et softwareproblem. Jeg spiste mine negle over dette. Jeg byttede alt, mobo, psu, monitor, gpu, cpu bios update osv. Det hele og oplevede stadig dette, da systemet havde brug for automatisk genstart, for eksempel til en opdatering. Intet fungerede. Det eneste der forblev uændret var Win10. Denne ændring i strømindstillinger har fungeret for mig. Langt om længe..

11/03/2020 ved dominikmdmx

@Rob Weaver Den nyeste Windows 10-version 64 bit

03/12/2020 ved Frenk jolly

Rep: 259

Hvis dit bundkort har et indbygget grafikkort, kan du prøve at frakoble dit PCI-E-grafikkort og tilslutte en skærm til det indbyggede grafikkort. Dette vil kontrollere, om det er dit PCI-E-grafikkort, der er defekt eller ej.

Rep: 25

Jeg fik nogle problemer og prøvede alle disse metoder, men fungerer ikke.

Jeg taler med mine teknikere, og de fortæller mig at fjerne PCI-grafikkortet, rense kontakterne med en ruber og en børste (med bløde børster) og sæt det igen, og nu fungerer det normalt.

Rep: 13

Havde det samme problem, og det endte med at blive en dårlig memory stick. Prøv at fjerne hukommelsen, og se om du får fejl bip. Hvis ja, så prøv en pind ad gangen og se om det løser problemet.

Rep: 13

Forsøgte alt undtagen at udskifte dele, løste derefter problemet ved at støvsuge lufthullerne og tog derefter låget af og støvsugede ventilatorområdet og hukommelsessticks. Ingen problemer i ugevis nu.

Rep: 61

Jeg havde det nøjagtigt samme problem efter installation af et nyt bundkort. Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne tænke på, og alle de tip, jeg fandt online, for at nævne nogle få: Opdatering af min BIOS, geninstallation af Windows 10, skift fra DP-kabel til HDMI, geninstallation af alle mine drivere, geninstallation af kun grafikdrivere, tilslutning og frakobling af min Nvidia grafikkort flere gange, rengøring / støvsugning af hver enkelt komponent (min komp er så ren som en fløjte - ser helt ny ud, prøver alle mulige kombinationer i BIOS-indstillinger osv. - intet fungerede.

Og her har jeg løst det! Så jeg gik til Kontrolpanel / Strømindstillinger og slukket for hurtig opstart under 'skift indstilling, der i øjeblikket ikke er tilgængelig'. Voila, problem løst! Jeg gætter på, at der var en slags inkompatibilitet mellem mit bundkort og denne særlige Windows-indstilling. Efter at have brugt en uge på at behandle dette emne og gå ud af mit evigt kærlige sind, kan du forestille dig min lettelse.

Rep: 1

Disse løsninger er for det meste erfaringer, så de ikke er helt pålidelige ...

Jeg foreslår, at du læser hele denne artikel, inden du starter noget.

Komplet guide / løsning:

  1. Kontroller, om skærmens strømkabel er tilsluttet, og eller at videokablet (f.eks. HDMI). Ganske sjovt, selvom det er sket.
  2. Kontroller, at videokablet er brudt ved at teste med et andet kabel eller se efter synlige fejl.
  3. Kontroller, om du har en ødelagt skærm ved at kontrollere skærmens statuslampe og prøve med en anden skærm.
  4. Hvis disse trin ikke fungerede end desværre, er det tid til at begynde at kigge ind i vores pc ... Sørg for at tage stikket ud af pc'en når som helst du rører ved noget inde i pc'en. Prøv også at undgå at røre ved små dele på komponenterne.
  5. Kontroller, om pc'ens RAM og GPU er helt indsat i deres slots og i rettigheds slots. Nogle bundkort kræver, at RAM-sticks er i visse slots først før andre.
  6. Rens støv ud af pc'en, da dette kan forårsage kortslutninger, og stop også pc'en fra at køle ordentligt.
  7. Hvis ingen af ​​trinnene herop har fungeret, end de måske er en ødelagt del:
    1. Ødelagt RAM: Kontroller, om pc'en fungerer med hver enkelt RAM-stick i det første, andet, tredje og fjerde RAM-slot. Pc'en deler sine data jævnt mellem hver pind, det betyder, at hvis en enkelt af RAM-pinde er brudt, end pc'en ikke fungerer.
    2. Ødelagt GPU: Hvis din CPU har grafik ombord, er det let at finde ud af, om din GPU er brudt. Tilslut bare skærm- / videokablet til dit bundkort, og se om du får en output. I så fald er din GPU problemet. Ellers skal du prøve at teste en anden fungerende GPU på din pc.
    3. Utilstrækkelig PCU: Hvis du har købt en PCU med dårlige anmeldelser eller en PCU, der ikke kan håndtere den mængde watt, dine dele har brug for, kan dette være et problem. Nogle afstødnings-PCU'er kan faktisk kun levere ned til halvdelen som det specificerede for at være i stand til at gøre.
    4. Brudt PSU: Denne vil være temmelig indlysende. Hvis ingen af ​​komponenterne (inklusive blæsere, lysdioder) tændes, er det sandsynligvis et signal om en ødelagt PCU.
    5. Ødelagt CPU: Denne suger at kontrollere, selvom kontrollere, om CPU-køler er korrekt installeret ved at fjerne den og kontrollere, om CPU-kølere termisk pasta har spredt sig på CPU-brønden. Hvis det er tilfældet, skal du også kontrollere, om CPU'en er revnet ved at fjerne den, holde ved siderne, og også kontrollere, om nogen ben er beskadiget på CPU'en.
    6. Brudt bundkort: Denne er ret svær at finde, selvom alt ser ud til ikke at køre undtagen PCU-blæseren, end dette måske er sandt. Det er også ret almindeligt, da bundkort er ret komplicerede at fremstille. Kontroller, om der er synlige mangler, og kontroller alle åbningerne for at se, om de er beskadigede.

Kommentarer:

Jeg har haft lignende problemer - hovedskærme lyser ikke - MEN i morges efter at have genmonteret grafikkort osv. - stadig intet - jeg vendte derefter skærmen - som var TIL, slukkede den, og efter et par forsøg VISTE den skærmen og tillod mig at logge ind

01/16/2020 ved Bill Pitcaithley

1: Sluk pc

2: træk stikket ud af din kabelmonitor og en i din GPU

3: sæt dem begge ind igen

-Det var det, der hjalp mig, efter 2 timer konstant at lede efter løsninger.

01/25/2020 ved Ski

Rep: 1

Jeg har det samme problem, og jeg ved ikke mere, hvad jeg skal gøre. Jeg har prøvet en anden GPU - intet signal. Købt anden ram - intet signal. Forsøgte et nyt bundkort - intet signal. Ny CPU - intet signal. Jeg er stump over, hvad problemet muligvis kan være

Kommentarer:

Hej,

Forudsat at dit problem også er 'Overvåg intet signal efter opstart' i henhold til tråden.

Du sagde ikke, om du prøvede din skærm på en anden kendt fungerende pc for at kontrollere, om den fungerede OK, en anden kendt arbejdsmonitor eller et nyt skærmkabel eller endda en anden videoudgangssignaltype (hvis tilgængelig) f.eks. HDMI, vga, DVI, DisplayPort osv. Mellem bundkortet og skærmen.

Dybest set bevise, at fejlen er i skærmen eller pc'en. Så langt fra hvad du sagde, koncentrerede du dig kun om pc'en

07/11/2019 ved Jayeff

@jayeff højre, undskyld over det. Den første dag, det stoppede med at arbejde, testede jeg skærmen på en anden computer, og det fungerede fint, og HDMI er den eneste udgangssignaltype, jeg skal arbejde med.

08/11/2019 ved Jackie Lombardi

Og for mere afklaring prøvede jeg 3 forskellige HDMI-kabler på min skærm, og jeg fik stadig intet signal

Jeg prøvede to forskellige bundkort - begge ser ud til at fungere fint, men jeg får intet signal. Jeg prøvede to forskellige CPU'er på begge bundkort og intet signal. Jeg prøvede en anden GPU og heller ikke noget signal, som jeg var nødt til at returnere. Jeg prøvede også nyt RAM og stadig intet. Det eneste tilbage, jeg ikke har prøvet, er en ny strømforsyning, som jeg venter på, men det ser ikke ud til, at det er problemet, fordi pc'en ser ud til at starte som normalt og forbliver tændt, men jeg er bare får intet signal til min skærm.

08/11/2019 ved Jackie Lombardi

Hej,

Har du prøvet at starte i? 'sikker tilstand' for at kontrollere, om du får en skærm eller ej? (dette forudsættes, at du har Win 10 som operativsystemet, hvis ikke søg efter '{insert OS} safe mode' for at finde ud af hvordan.

På de to nye bundkort, du prøvede, havde de grafik om bord, eller prøvede du altid et grafikkort?

Måske gå tilbage til det grundlæggende.

Frakobl harddisken fra bundkortet, og kontroller, om du kan komme ind i BIOS med en skærm. På de fleste pc'er trykker du på enten F2 eller Del efter tænding, og inden den starter i Windows for at komme ind i BIOS

Hvis du kan få en skærm med BIOS-menuer, der i det mindste beviser hardwaren. Det ser også ud som om det er et Windows-problem.

Hvad er bundkortets mærke og model, og hvilket operativsystem er installeret på harddisken?

Galaxy S5-skærm flimrer ved lav lysstyrke

08/11/2019 ved Jayeff

Mange tak for al din hjælp. Det værdsættes meget.

Begge bundkort, som jeg prøvede, har integreret grafik, men jeg har aldrig været i stand til at bruge dem af en eller anden grund, så jeg kan ikke fortælle det nu. Mit originale bundkort er et MSI B250M Mortar Arctic. Den anden jeg fik er en biostar tb250-BTC. B250M er den, jeg bruger i øjeblikket, fordi det ser ud til, at det fungerer fint, og begge bundkort returnerer de samme resultater.

Efter fjernelse af harddisken sker det samme. Jeg kan bare ikke få noget signal på min skærm. Jeg kører Windows 10, og hvis jeg går i bios eller sikker tilstand, kan jeg ikke se det. Jeg ved, at før det gik ud første gang jeg hørte enheden afbrudt lyd, så jeg er ikke sikker på, om den information overhovedet hjælper? Jeg har byttet alle mulige dele ud over psu (som jeg får næste weekend) på dette tidspunkt, og jeg kan bare ikke finde ud af det. Undskyld, hvis jeg gentager mig selv, men jeg har beskæftiget mig med dette i et par uger, og min tålmodighed er så tynd på dette tidspunkt

09/11/2019 ved Jackie Lombardi

Rep: 1

Afbrydelse af HDD fungerede for mig. nulstillet

Kommentarer:

Nulstillede du din hdd fuldstændigt, eller trak du bare stikket ud, prøvede jeg kommentaren, hvor du går til kontrolpanelet og søger i strømindstillingen og slukkede hurtig opstart. Dette fik mit problem løst, men jeg har lyst til, at min pc er langsommere, og jeg har lige bygget den. Det har,

GTX 1060 6 GB

Thermaltake 600 watt psu

Ryzen 5 3600

16 GB Corsair ram

1 TB HDD

250 GB SSD

Mine vinduer er installeret på harddisken

13/10/2020 ved Caden Cook

nogen